Fransbehandlingar vs Ögonfransserum

Ögonfransserum rekommenderas att användas när dina fransar är glesa och korta. Det är ett av de naturligaste sätten att ge dina fransar volym och längd. Är det fortfarande säkert när du har blekt dina fransar, bär makeup eller fransförlängningar?

Franstoning

För att vara en bra kandidat för franstoning så vill du ha väldigt fagra ljusfärgade ögonfransar som ofta blir väldigt ljusa på topparna på grund av exponering av solen eller den kemiska exponeringen så som när man simmar. Franstoning får ögon att se ljusare, större och klarare ut. Toning av ögonfransar och bryn är ett semi-permanent sätt att att göra håret mörkare. Denna metoden får inte dina fransar att se längre eller tjockare ut men den mörka färger kommer ge dina ögon en fin inramning. Franstoning är ett bra alternativ innan du tar semester och inte vill oroa dig över makeup. Färgen som används i hela processen är säker för ögonen och huden runtom. Det är viktigt att alltid uppsöka en professionell kosmetolog som kan utföra franstoning och prova det aldrig själv hemma. Många kvinnor uttrycker sin oro om att använda ögonfransserum samtidigt som de får sina fransar tonade. Faktum är att ögonfransserum inte påverkar fransfärgen på något sätt. Starkare och tjockare fransar intensifierar ens ögonmakeup.

Permanent makeup

Permanent makeup behandling är proceduren av att göra en infusion av salvia pigment till derma huvudlagret på huden där det skapar en skugga av färg som härmar utseendet av makeup. De populäraste permanenta makeup behandlingarna görs på ögonen genom att skapa en fin linje på den övre och undre franslinjen. Vi får intrycket av att personen har applicerat en eyeliner. Ögonfransserumet som appliceras på franslinjen stör inte pigmenten och gör inte så att makeup bleknar.

Fransförlängningar

Om du gillar att ha dina fransar tonade eller om du bär fransförlängningar så kan du samtidigt använda ögonfransserum. Ögonfransserum är säkra för huden och de upplöser inte de falska fransarnas klister. Studier visar att användandet av ögonfransserumet stärker fransarna och gör dem mindre benägna att brytas.