L’oreal ögonfransserum

Nästa produkt som vi rekommenderar är L’Oreal Ögonfransserum. Detta serum har en bra formel rik på många nödvändiga näringsämnen och funkar bra när det handlar om att förbättra skicket på fransarna. L’Oreal Ögonfransserum kemmer i en genomskinlig tub har en en böjd spatel.

L’oreal – värt det

Tyvärr, så kan inte detta ögonfransserum verka till sin fulla potential eftersom det är omöjligt att applicera produkten på franslinjen. Faktum är att det är väldigt oklart hur man ska använda denna applicerare. De flesta kunderna försöker helt enkelt bara att vicka på fransarna med spateln från längst ner på fransarna ut till toppen. L’Oreals serum formel kommer i form av en gel och det är väldigt svårt att applicera produkten utan att fransarna klumpas ihop. Trots att detta ögonfransserum har funnits på marknaden rätt länge så har tillverkaren aldrig förtydligat eller gett instruktioner på hur man ska använda denna appliceraren. L’Oreal Ögonfransserum kan köpas på vilket apotek som helst hos L’Oreal disken och bör inte kosta mer än €15. Förutom problemet med spateln, så finns det inte nackdelar med denna produkten. Serumet måste appliceras endast på kvällen, innan sängdags eftersom att sätta på det på morgonen skapar många problem i makeup rutinen. Det är väldigt svårt att applicera mascara ovanpå L’Oreal serumet. Båda produkterna är mer benägna att flagna av.

Trots alla negativa aspekter hos denna produkten, så förser L’Oreal definitivt fransarna med bra näring och djup återfuktning.

DET POSITIVA
L’Oreal Ögonfransserum:

  • förser fransar med näring och återfuktning
  • gör fransarna tjockare
  • kostar inte så mycket

DET NEGATIVA
L’Oreal Ögonfransserum:

  • klumpar ihop fransar
  • har en applicerare som inte är användarvänlig