Revitalash ögonfransserum

revitalashRevitalash ögonfransserum är framtaget för vård av korta, svaga och tunna ögonfransar. Det finns i två kapaciteter: 2 ml och 3,5 ml. Kosmetikans flaska säljs i en lång kartong tillsammans med en broschyr om all nödvändig information gällande Revitalashs funktion, applicering, sammansättning etc.

För att applicera ögonfransserumet på ett lyckat sätt behöver du använda en spetsig borste. Det kommer göra det lättare att täcka ögonfranslinjerna på de övre och nedre ögonlocken med Revitalash. Produkten måste appliceras varje kväll ända tills de önskvärda resultaten uppnås. Sedan kan ögonfransserumet appliceras ett par gånger i veckan.

Tre veckor måste gå innan de första effekterna av behandlingen med Revitalash kan märkas. Två månader krävs för att observera de ultimata resultaten, som manifesterar sig genom längre, tjockare och lite mörkare ögonfransar. Om de regelbundet utsätts av Revitalash blir ögonfransarna starkare, föryngrade och återuppbyggda. När behandlingen är på väg att ta slut blir ögonfransarna mer flexibla, glansiga och återfuktade.

Tyvärr kan ögonfransserumet orsaka irritation under de första dagarna av behandlingen. Detta gäller främst personer som har känslig hud runt ögonen och personer som står under en dermatologs eller optikers uppsikt. Irritation kan manifesteras genom en stickande eller kliande känsla, och rodnad. Sådant obehag lindras efter några dagar (max två veckor), när huden på ögonlocken vänjer sig vid den nya produkten och dess effekter. Om irritationen inte försvinner behöver du avbryta behandlingen med Revitalash eller träffa en läkare.

DET POSITIVA
Revitalash:

  • Förlänger, stärker och förbättrar fylligheten hos ögonfransarna
  • Är effektivt och finns i två olika kapaciteter
  • Är enkelt att applicera
  • Har en fin förpackning

DET NEGATIVA
Revitalash:

  • Kan irritera
  • Är dyrt