Lilash ögonfransserum

lilashLilash ögonfransserum är framtaget för ögonfransarna och huden runt ögonen. Det har inga egenskaper som gör ögonfransarna längre eller tjockare. Produkten finns i två versioner: 2,95 ml och 5,91 ml. Effekterna av behandlingen med Lilash syns efter tre månader. Ögonfransarna blir återfuktade, glansiga, mjuka och hälsosamma. De aktiva ämnena förser ögonfransarna med stärkande och föryngrande effekter. Dessa ämnen ansvarar också för att göra ögonfransarna motståndskraftiga mot skadliga yttre faktorer, och skydda ögonfransarna mot mekaniska skador (dvs. sådant som beror på smink och behandlingar). När behandlingen med Lilash är över framstår ögonfransarna som tjockare och fylligare.

Lilash – värt det

Applicering av ögonfransserumet bör inledas med handtvätt och sminkborttagning. Sedan bör Lilash appliceras i form av en tunn linje på den övre och nedre ögonfranslinjen. Produkten absorberas snabbt, rinner inte ner i ögonen, och orsakar inte irritation. Lilash har en halvt vätskeliknande konsistens, vilket kräver en del precision vid applicering. Användaren måste vänta i cirka tre minuter för att kosmetikan ska kunna absorberas ordentligt.

Lilash säljs i en svart kartong som är uppdelad i två delar.

Den första innehåller ögonfransserumet och den andra innehåller en broschyr med all nödvändig information. Det är värt att notera att förpackningen bör vara inslagen i transparent folie – på så sätt kan vi vara säkra på att just vår flaska med Lilash ögonfransserum inte har öppnats förut.

DET POSITIVA
Lilash :

  • Stärker, föryngrar och tar hand om ögonfransar
  • Är enkelt att applicera
  • Har en fin förpackning
  • Finns i två olika storlekar

DET NEGATIVA
Lilash :

    Är dyrt

  • Varken förlänger eller förbättrar ögonfransarnas fyllighet
  • Har en halvt vätskeliknande konsistens