Ögonfransserum – universell skönhets kosmetika

Ögonfransserum är en av de få skönhetsprodukter som används av både män och kvinnor. Kan fransförstärkare användas för att stimulera växten av ögonbrynen? Ja, du kan men framgång använda fransserum för att förstärka och återbygga dina ögonbryn.

Allting börjar med appliceringen.

Fransrötterna bli endast återfuktade och får näring när man applicerar produkten direkt på franslinjen. Denna applicerings metod ger effektiv och frisk fransväxt. Fransar och ögonbryn har en väldigt liknande struktur och därför så bör alla fransserum funka likadant på båda områden.

Ögonbryn och fransar har samma livsfas och struktur och väldigt lika hårsäckar.

Den främsta hår komponenten är karnitin.

Den ansvarar för fransarnas flexibilitet, mjukhet och den håller även kvar fukten i håret. Nästa nödvändiga ingrediens för håret är vitamin E, som stimulerar fransväxten. Många ögonfransserum är berikade med dessa komponenter och är de ultimata fransförstärkarna.

Om du vill förbättra dina ögonbryn så kan du använda ögonfransserum och en tjock borste. På detta sättet kan du täcka alla glesa områden på ett snabbt drag. Att använda den lilla, spetsiga borsten som följer med ögonfransserumen kanske inte är det bästa valet.

För att uppnå de önskade resultaten så måste du ha tålamod och fortsätta använda ögonfransserumet i många veckor. Nyckeln till framgång är dit tålamod och systematisk applicering. Försök att inte missa någon dag och om det händer, använd serumet så fort du insett att du glömt det. Efter 3-4 månader så bör ditt ögonbrynshår blivit tjockare, mycket mörkare och längre. Varje ögonfransserum är lite annorlunda och tillverkare ger specifika instruktioner för appliceringen. De flesta produkterna funkar dock bäst när de används på ren, torr hud innan läggdags. Alla ingredienserna får tid att penetrera genom skinner och djupt ner i hårrötterna. På morgonen, kamma bara igenom brynen så kan du applicera din vanliga makeup.