Ögonfransserum – är det värt hypen?

Varje ögonfransserums jobb är att nära och återfukta korta och sköra fransar. Tack vare de aktiva medlen, vitaminerna och mineralerna så blir fransarnas hårsäckar försedda med nödvändiga näringsämnen så de kan producera långa och tjocka fransar.

Ögonfransserum – Vem bör överväga behandlingen?

Om du har förlorat fransar på grund av sjukdom eller hälsoproblem så hjälper ögonfransserumet dig att växa tillbaka fransarna mycket fortare. De kommer vara starkare och längre än innan. Dina fransar kanske är glesa och skadade efter en varm sommar. Det finns inget bättre sätt att få sem att se bättre ut än att använda ögonfransserum. Alla som inte är nöjda med sina fransar bör testa en av dessa produkter. Det är viktigt att komma ihåg att blivande mammor, ammande kvinnor och de som genomgår kemo/strålbehandling ej rekommenderas att använda frans-förstärkande produkter.

Är det värt att testa ögonfransserum?

Det finns många anledningar. Ögonfransserum är väldigt effektiva och är inte invasiva så som en fransförlängning är. De flesta produkterna som är tillgängliga på marknaden är rika på naturliga ingredienser och eteriska oljor. Tack vare detta så växer sig fransarna långa och huden runt ögonen blir väldigt mjuk och elastisk. Med tiden blir fransarna mörkare och mindre benägna att brytas. Bland de vanligaste fransserumens komponenter så kan man urskilja hyaluronsyra, kreatin, vitamin E och B5. Alla fransprodukter har testats i oberoende laboratorium och visats vara säkra för hälsan. Den genomsnittliga behandlingen varar i 3 månader men de första resultaten kan ses efter 5 veckors systematisk användning. För att ögonfransserumet ska vara effektivt, så måste två villkor uppfyllas. Först, så måste produkten bestå av organiska, växt baserade och mineral ingredienser. Sen, så borde appliceraren vara väldigt liten och spetsig. Alla aktiva medel måste placeras direkt på franslinjen så serumet kan absorberas ner i fransrötterna och verka därifrån. Starka frans hårsäckar garanterar tjocka och rejäla fransar.