FEG ögonfransserum

fegFEG ögonfransserum är framtaget för att förlänga, stärka och föryngra ögonfransarna. Det rekommenderas för alla vuxna personer oavsett deras ålder, kön och hudtyp (förutom personer med känslig hud, som måste rådfråga en läkare först). Den enda grupp personer som inte bör använda FEG ögonfransserum är gravida och ammande kvinnor, och personer som genomgått kemoterapi.

FEG – granska

Applicering av FEG måste utföras varje kväll, tills de önskade resultaten uppnås. När en användare är nöjd med sina ögonfransars utseende kan användningen av FEG reduceras till ett par gånger i veckan. Ögonfransarnas rötter förses med vårdande ämnen genom en tunn applikator som medföljer  ögonfransserumet. Med hjälp av den måste användaren rita en linje på den övre och nedre ögonfranslinjen. Även om FEG har en vätskeliknande konsistens absorberas det snabbt. Produkten lämnar inga fläckar på ögonlocken. Det är viktigt att vara försiktig så att man inte får borsten i ögat. Om kosmetikan kommer in i ögat kan irritationer utvecklas. De första effekterna av behandlingen med FEG syns efter cirka fyra veckor, medan de slutliga effekterna blir synliga efter två månaders regelbunden användning. Ögonfransarna blir starkare, fylligare och sötare. Genom systematisk användning av FEG blir ögonfransarna längre, tjockare och fylligare. Dessa effekter varar i upp till två månader efter avslutat behandling.

En positiv sida är att FEG ögonfransserum består av naturliga ämnen som gurka, pumpafrön och extrakt från granatäpple, samt grönt te. Dessa ämnen ansvarar inte bara för vård av ögonfransarna.

De tar också hand om huden runt ögonen och gör den mjukare, mer återfuktad, och lindrar eventuell irritation.

DET POSITIVA
FEG:

  • Består av naturliga ingredienser
  • Förlänger och stärker ögonfransar
  • Återfuktar och tar hand om huden på ögonlocken
  • Har snabb och enkel applicering

DET NEGATIVA
FEG:

  • Kan orsaka irritation
  • Är dyr
  • Har många förfalskade kopior
  • Har en dålig förpackning