Xlash Pro ögonfransserum

xlash pro 2Xlash Pro ögonfransserum säljs i en plastflaska som innehåller 3 ml av produkten. En enda flaska med kosmetikan räcker för en fem månader lång behandling. Ögonfransserumet rekommenderas för kvinnor med skadade och svaga ögonfransar.

Xlash Pro – vad tror vi

Xlash Pro måste appliceras varje kväll. Det rekommenderas att man använder en smal borste när man applicerar produkten på den övre och nedre ögonfranslinjen. Det rekommenderas att man använder Xlash Pro tills de önskade resultaten uppnås. Ögonfransserumet rinner inte ner i ögonen trots dess vätskeliknande konsistens, det absorberas snabbt, och det irriterar varken ögonen eller huden på ögonlocken. Det är viktigt att komma ihåg att varje applicering måste inledas med noggrann sminkborttagning och rengöring av ansiktet.

De första resultaten av behandlingen med Xlash Pro syns efter fyra veckors regelbunden användning av ögonfransserumet. De slutliga resultaten syns dock efter sex veckor. I början blir ögonfransarna starkare och mindre benägna att skadas och falla av. Deras inre struktur återuppbyggs även. De följande månaderna påverkar ögonfransarnas längd, tjocklek och fyllighet. Tyvärr varar de önskade resultaten inte länge och försvinner cirka tre månader efter avslutad behandling.

Xlash Pro ögonfransserum rekommenderas inte för vissa grupper, till exempel gravida och ammande, personer med allergier, och unga personer. Produkten kan orsaka irritation som uttorkad hud på ögonlocken, rodnad, tårbildning, och en kliande känsla.

Om något av dessa symtom uppstår rekommenderas det att man avbryter behandlingen eller ber en läkare om hjälp.

DET POSITIVA
Xlash Pro:

  • Förlänger och stärker ögonfransar
  • Är enkelt att applicera
  • Är effektivt
  • Har en fin förpackning

DET NEGATIVA
Xlash Pro:

  • Kan irritera vissa personer
  • Garanterar inte långvariga effekter
  • Är dyrt