Latisse ögonfransserum

latisseLatisse rekommenderas för personer som vill ha längre, starkare, och mer iögonenfallande ögonfransar. Produkten fungerar lika bra för kvinnor och män. Personer med känslig hud på ögonlocken eller känsliga ögon bör rådfråga en läkare innan de påbörjar behandlingen med Latisse. Gravida och ammande kvinnor, samt personer som inte är vuxna, får inte använda Latisse.

Latisse – utvärdering

Latisses förpackning är designad för att göra appliceringen så snabb och enkel som möjligt. En droppe kosmetika måste hällas ut på applikatorn och sedan distribueras längs den övre ögonfranslinjen. När du sover hamnar produkten på den nedre ögonfranslinjen av sig själv, och därför kan alla ögonfransar vårdas och förlängas lika mycket. En sak att komma ihåg är att Latisse inte bör appliceras direkt på ögonfransarna. Försiktighet krävs för att inte få borsten i ögat, då detta kan resultera i irritation.

De första effekterna syns efter cirka tre veckor. För det slutliga resultatet måste man vänta i upp till tre månader. Efter den här perioden kan Latisse användas flera gånger i veckan. Om man ger behandlingen tillräckligt med tid blir ögonfransarna mer hälsosamma, tjockare, och längre. Dessutom blir de glansigare, mer återfuktade, och lätt böjda.

De här effekterna varar i cirka två månader efter avslutad behandling.

Latisse kan orsaka irritation, framför allt hos personer som lider av allergier, som har känslig hud runt ögonen, som har känsliga ögon, och de som lider av olika dermatologiska sjukdomar eller ögonsjukdomar. I de flesta fall manifesteras obehaget i form av tårbildning, en känsla av att ha sand i ögonen, en kliande känsla, en stickande känsla, och rodnad på ögonlocken. Dessa irritationer kan gå över av sig självt, eller reduceras med hjälp av antingen hemmagjorda örtkompresser eller medicin som skrivits ut av en läkare.

DET POSITIVA
Latisse :

  • Förlänger och stärker ögonfransar
  • Kännetecknas av enkel applicering
  • Har en fin förpackning
  • Återfuktar och böjer ögonfransar

DET NEGATIVA
Latisse :

  • Är dyrt
  • Orsakar irritation
  • Ger inga långvariga effekter
  • Rekommenderas inte för alla